Raadsleden moeten zich goed voorbereiden op het nemen van besluiten. Dat doen ze niet alleen door het lezen van stukken. De raadsleden gaan ook op werkbezoeken. 

Onlangs waren onze raadsleden op bezoek bij Sité woondiensten. Sité zorgt voor de verhuur en het onderhoud van woningen; in Doetinchem gaat het om ruim 7.300 woningen. 

De raadsleden hoorden tijdens het werkbezoek meer over de verdeling van woonruimte in de Achterhoek en hoe het toewijzen van woningen gaat. En hoe Sité bijdraagt aan een fijn leven in wijken en dorpen.

Daarna stapten de raadsleden op de fiets naar de Beethovenlaan. Daar bouwt Sité 70 nieuwe huurappartementen. De raadsleden kregen uitleg over de bouw en hoe de bewoners betrokken zijn bij dit project.  


Periode: december 2022

Jaar geselecteerd: 2022

2023 2022
januari (0) februari (0) maart (0) april (0) mei (0) juni (0) juli (0) augustus (0) september (0) oktober (0) november (0) december (1)

Zaterdag 4 december hebben de raadsleden en stichting Vriend van Raesfeld onze partnergemeente Raesfeld bezocht.

15 december 2022

Zaterdag 4 december hebben de raadsleden en de stichting Vrienden van Raesfeld (uit Wehl) onze partnergemeente Raesfeld bezocht. De burgemeester en zijn collega's gaven uitleg over het nieuwe Bürgerpark, een groene ontmoetingsplek en verbinding tussen stad en kasteel. Daarna bezochten we de kerstmarkt rondom het kasteel. Hartelijk dank collega's van gemeente Raesfeld!

Lees meer