Uitnodiging plaatsing startersproject Wehl

  • 23 april 2024 16:00 tot 17:00
  • locatie: Wehl Kiefland
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging voor raadsleden en raadsopvolgers; svp aanmelden:

Op dinsdag 23 april worden de eerste kleine (prefab) huizen geplaatst in Wehl. 30 starters hebben hier de unieke kans gekregen om mee te denken over de inrichting van hun eigen toekomstige leefomgeving. Ze kregen eerder dan normaal in de procedure een kavel toegewezen, zodat de toekomstige bewoners al bekend waren. 26 van de 30 woningen zijn in de fabriek van Wanders Prefab Bouw in Ulft gebouwd en komen met een speciaal transport naar Wehl.

 Om 16.15 uur zullen wethouder Ingrid Lambregts en directeur Huub Wanders een officiële handeling doen voor dit startersproject.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn (inloop om 16.00 uur). Aanmelden voor dit moment kan via communicatie@doetinchem.nl.

 

Wehl Kiefland

Binnen woongebied Heideslag in Wehl werken we aan fase 2: Kiefland. Onderdeel van Kiefland is een gebied met ongeveer 30 kavels van elk 100 m2 groot. Hierop is ruimte voor kleine prefab huizen van 35 tot 70 m2. De volwaardige, permanente woningen kosten maximaal € 185.000 (inclusief grond en sleutelklaar). De woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en zijn later niet te vergroten.

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo